fbpx

De maansknopen in hun huis.

maansknopen

De maansknopen zijn de punten in je astrologiechart die je vertellen wat je in dit leven te doen hebt.
De noordelijke maansknoop is je missie, daar waar je naartoe wenst te bewegen.

Je zuidelijke maansknoop is dat wat je gekregen hebt vanuit voorbije levens of, als je daar niet in gelooft, als talent hebt meegekregen.
Je zal zien dat je talenten en dat wat je aangeboren is net ook het patroon is waar je uit los mag gaan komen om het anders in te gaan zetten in dit leven.

Waar vind je je maansknopen:

Je kan ze gratis opzoeken op www.astro.com.
Eerst maak je een gratis eigen account in waar je je geboortegegevens invult. Let op! belangrijk ook hier is je datum, je tijd en de plek op aarde waar je geboren werd.
Als je dat hebt gedaan ga je naar: Free Chart Selection – Astrodienst  je scrolt naar onder en dan duid je volgende aan:

astro

Waarbij de true note dus de maansknoop is waar je naartoe beweegt en de descending note diegene is van waar je af komt en meteen ook diegene waar je dus nog in vastloopt, omdat het de rechttegenovergestelde pool is.

Als je dit uitrekent zal je zien dat je noordelijke maansknoop afgetekend zal staan als een kleine koptelefoon, je zuidelijke een omgedraaide koptelefoon.
Wanneer je niet gewoon bent om zo’n kaart te lezen, eronder staat hetzelfde tekentje en daar kan je aflezen welk teken je bent in welke knoop.
In de chart zul je in het midden nummers zien staan van 1 tot en met 12. Hierbij krijg je dus een overzicht in welk huis je maansknopen zich bevinden.

Met deze informatie  kan je dus op youtube terugvinden wat jouw missie in dit leven is.

Mocht dit allemaal te moeilijk en te ingewikkeld zijn voor je, stuur me je geboortegegevens dan even door voor onze afspraakt op info@hetlichaamspreekt.com en ik heb het even uitgerekend voor je op de dag van onze afspraak.